Αλαλούμ με τον καιρό: «Καμίνι» με...βροχές - Ποια θερμοκρασία «αγγίζει» σήμερα ο υδράργυρος - Δείτε αναλυτικά

Αλαλούμ με τον καιρό: «Καμίνι» με...βροχές - Ποια θερμοκρασία «αγγίζει» σήμερα ο υδράργυρος - Δείτε αναλυτικά

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει στους 24 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά.

Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διχασμένη η πολιτική ηγεσία για τη μορφή λύσης του Κυπριακού - Έντονες επιφυλάξεις ενόψει πενταμερούς διάσκεψης- Διαφωνίες και για το πλαίσιο Γκουτέρες

Διχασμένη η πολιτική ηγεσία για τη μορφή λύσης του Κυπριακού - Έντονες επιφυλάξεις ενόψει πενταμερούς διάσκεψης- Διαφωνίες και για το πλαίσιο Γκουτέρες

Στο ίδιο έργο θεατές, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της χθεσινοβραδινής συζήτησης των κομμάτων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, για τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό, υπό το κεφάλαιο Δ’ ύστερα από εισήγηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ, Παύλου Μυλωνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE