Φωτιά στον Ξυλιάτο: Αστυνομικός ο ένας συλληφθείς - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Φωτιά στον Ξυλιάτο: Αστυνομικός ο ένας συλληφθείς - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Αστυνομικός είναι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για τη φωτιά που ξέσπασε στο Ξυλιάτο.

Πρόκειται για 50χρονο ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Η σύλληψη έγινε το βράδυ της 14ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε το βράδυ της 14ης Ιουλίου η Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων σε σχέση με τα αίτια που προκάλεσαν πυρκαγιά το περασμένο Σάββατο 13 Ιουλίου το μεσημέρι, στην περιοχή Ξυλιάτου.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 50 και 66 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν στη βάση δικαστικών ενταλμάτων μετά από μαρτυρία που προέκυψε κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν στις 15 Ιουλίου ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για πέντε μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.