ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοβουλία Προύντζου: Ζήτησε να αντικατασταθεί όλο το σύστημα κλιματισμού μετά την πτώση φουγάρου - Δείτε φωτογραφίες

Πρωτοβουλία Προύντζου: Ζήτησε να αντικατασταθεί όλο το σύστημα κλιματισμού μετά την πτώση φουγάρου - Δείτε φωτογραφίες

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στο κτίριο του δήμου Αγίου Δομετίου ο Δήμαρχος Λευκωσίας Χαράλαμπος Προύντζος μαζί με τον εργολάβο μηχανικό για να επιθεωρήσει την κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, φουγάρο - μέρος του συστήματος εξαερισμού που συνδέει τις κλιματιστικές μονάδες - έπεσε από την οροφή αίθουσας στο πάτωμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα είχε τοποθετηθεί από το 1991 και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα με τον τρόπο ένωσης των φουγάρων.

Μάλιστα, στο σημείο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν υπάλληλος του Δήμου ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Ο Χαράλαμπος Προύντζος μίλησε και με τον υπάλληλο ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o Δήμαρχος Λευκωσίας έδωσε οδηγίες πρώτα να εκκενωθεί η αίθουσα συνεδριάσεων και να μην πλησιάσει κάποιος υπάλληλος σε αυτή μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες.

Παράλληλα, επιθεώρησε ολόκληρο το κτίριο και ζήτησε από τον εργολάβο να βγει μια ολική προσφορά για να αναβαθμιστεί. Εισήγηση του Δημάρχου είναι να αντικατασταθεί ολόκληρο το σύστημα του κλιματισμού με καινούργιο βιομηχανικού τύπου.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Ξεχωριστά κατηγορητήρια για τους τρεις μοναχούς - Πότε απαντούν στις κατηγορίες

• Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου που δέχθηκε επίθεση από σκύλο: «Δεν κοιμάται, βλέπει τον μπροστά του» - Δείτε βίντεο

• 61χρονος ιδιοκτήτης pit bull: «Φτηνά τη γλύτωσα…» - Ο ίδιος ζήτησε από τον γείτονα να το σκοτώσει με το κυνηγετικό – Δείτε βίντεο

• Καταγγελία Χριστοφίδη για διαβατήρια και δικηγορικό Αναστασιάδη – Τι γίνεται με την έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς

• Κλιματιστικά στα σχολεία: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση στα πρώτα 10 - Αρχίζει επιθεώρηση η ΑΗΚ

• Νίκος Πελετιέ: Φίλησε τη Σωτηρία και εκείνη έβγαλε έρπη - Δείτε βίντεο



Μονή Αββακούμ: Τέσσερις εβδομάδες αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος των μοναχών, του δόθηκε μία

Μονή Αββακούμ: Τέσσερις εβδομάδες αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος των μοναχών, του δόθηκε μία

Αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης των μοναχών της Μονής Οσίου Αββακούμ για τέσσερις εβδομάδες ζήτησε σήμερα ο δικηγόρος Γιώργος Στυλιανού, ο οποίος αναγκάστηκε να αποδεχθεί την αναβολή μίας εβδομάδας που αντιπρότεινε το Συνοδικό Δικαστήριο, όπως ο ίδιος ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της διαδικασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top