Χειροπέδες σε 27χρονο: Προσπάθησε να ταξιδέψει με κλεμμένη ταυτότητα - Διέμενε παράνομα στην ΚΔ

Χειροπέδες σε 27χρονο: Προσπάθησε να ταξιδέψει με κλεμμένη ταυτότητα - Διέμενε παράνομα στην ΚΔ

Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, και πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 17 Ιουλίου γύρω στις 22:00 ένα πρόσωπο παρουσιάστηκε στο τμήμα αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου, με σκοπό να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες, παρουσιάζοντας ένα γαλλικό δελτίο ταυτότητας.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως κατά τον έλεγχο της ταυτότητας διαπιστώθηκε ότι αυτό είναι δηλωμένο στις ελληνικές αρχές ως απωλεσθέν ή κλαπέν και από περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι αυτό ήταν πλαστογραφημένο ως προς την φωτογραφία του εγγράφου και σε κάποια άλλα στοιχεία της ταυτότητας.

Ανακρινόμενος ο άντρας ανέφερε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι το έγγραφο δεν ανήκει στον ίδιο, πως κατάγεται από το Ιράκ και ότι είναι ηλικίας 27 ετών.

Παρέδωσε και το πραγματικό του διαβατήριο προς διαπίστωση αυτών που ανέφερε.

Όπως διαπιστώθηκε ο 27χρονος φαίνεται να αφίχθηκε παράνομα στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας από τα κατεχόμενα.

Αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE