Νίκος Κοτζιάς VS Κυριάκος Μητσοτάκης

Νίκος Κοτζιάς VS Κυριάκος Μητσοτάκης

Με ανάρτησή του στην πλατφόρμα <X> ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς και ένας από τους κυριότερους πρωταγωνιστές της διάσκεψης του Κραν Μοντανά, ρίχνει τα βέλη του στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη για τις πρόσφατες αναφορές του στο κυπριακό.

Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, εκφράζει ανησυχία για το περιεχόμενο των δηλώσεων του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος όπως αναφέρει, κάνει λόγο για πρόβλημα «χωρισμού» της Κύπρου και δεν αναφέρεται σε παράνομη εισβολή και κατοχή.

Ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρει:«Ο Μητσοτάκης μιλά για πρόβλημα «χωρισμού» της Κύπρου που πρέπει να επανενωθεί ως το κυπριακό να είναι απλό θέμα διαζυγίου. Δεν μιλά για παράνομη εισβολή και κατοχή, δεν ζητά την απομάκρυνση των κατοχικών στρατευμάτων και την κατάργηση των εγγυήσεων».

«Μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε» καταλήγει ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE