Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της Ομόνοιας

 Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της Ομόνοιας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 15χρονου, Αντώνη Κωνσταντίνου από τη Λευκωσία, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια και φίλους του.

Τον άτυχο Αντώνη, ο οποίος απεβίωσε στις 15/07/2024 και ήταν οπαδός της Ομόνοιας, αποχαιρέτησε ο σύνδεσμος της Ομόνοιας « TLR 48».

Όπως φαίνεται και από το βίντεο πιο κάτω, οι οπαδοί της Ομόνοιας τον αποχαιρέτησαν με πυρσούς και με ένα πανί στο οποίο αναγράφεται: «Αντώνη ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα».

«Ο Αντώνης φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ετών 15 έφυγε από κοντά μας απροσδόκητα. Το σύντομο πέρασμα του θα παραμείνει ανεξίτηλο στις μνήμες μας. Καλό ταξίδι στον καταπράσινο ουρανό αδερφέ», γράφει η ανάρτηση του συνδέσμου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE