Στο κελί 36χρονος - Τον κατήγγειλε για πρόκληση σωματικής βλάβης και αυτός του έστειλε απειλητικό μήνυμα

Στο κελί 36χρονος - Τον κατήγγειλε για πρόκληση σωματικής βλάβης και αυτός του έστειλε απειλητικό μήνυμα

Στην σύλληψη 36χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Τρίτη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την Τρίτη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ότι, στις 5 Ιουλίου είχε δεχτεί απειλητικό γραπτό μήνυμα από συγκεκριμένο πρόσωπο, 36 ετών, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, για απόσυρση καταγγελίας που είχε υποβάλει εναντίον του και αφορούσε επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ ότι η ενέργεια αυτή θεωρείται παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα και σε δικαστική διαδικασία, βάσει της οποίας συνελήφθη στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης με δικαστικό ένταλμα. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.