LIVE - Τέμπη: Πλήθος κόσμου σε συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα - Κλειστό το κέντρο της Αθήνας
Πλήθος κόσμου κατεβαίνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Δείτε βίντεο και εικόνες
Η υγεία του Γάλλου, ηλικίας 43 ετών, «πάει καλά, ευτυχώς», ανέφερε ένας αξιωματούχος της τοπικής διοίκησης, ο Ρομπέρτο Φελόνι.
Ο 43χρονος είχε βγει για μια βόλτα στο δάσος όταν δέχθηκε την επίθεση, στην κοινότητα Ναρονκόλο, στο βόρειο τμήμα της λίμνης Γκάρντα, σε κοντινή απόσταση από το Τρεντίνο, την πρωτεύουσα της επαρχίας, όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Εκεί, του έκαναν ράμματα και αναμένεται να πάρει εξιτήριο «τις επόμενες ημέρες».
Δασοφύλακες μετέβησαν στο σημείο επιχειρώντας να ταυτοποιήσουν την αρκούδα που επιτέθηκε.
Το 2021 υπήρχαν στην περιφέρεια Τρεντίνο περίπου 100 αρκούδες, μεταξύ αυτών ενήλικες και μικρά, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Τον Απρίλιο του 2023, ένας Ιταλός που έκανε τζόκινγκ σκοτώθηκε από μια αρκούδα στο Τρεντίνο, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην Ιταλία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις