Metamax: Στο νοσοκομείο φρουρούμενος ο 63χρονος συνταξιούχος αστυνομικός

Metamax: Στο νοσοκομείο φρουρούμενος ο 63χρονος συνταξιούχος αστυνομικός

Μια νυχτερινή αδιαθεσία...έστειλε στο Νοσοκομείο τον 63χρονο ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της Metamax.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος συνταξιούχος αστυνομικός μεταφέρθηκε , φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, ανέφερε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε εξετάσεις ενώ οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν όπως παραμείνει για νοσηλεία , για παρακολούθηση καθώς αντιμετωπίζει κάποιο χρόνιο προβλήματος υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Δικαστήριο διέταξε την οκτώ ημερών κράτηση του, καθώς ο 63χρονος ύποπτος, προσέγγιζε πρόσωπα με σκοπό να γίνουν μέλη της εταιρείας, πείθοντάς τα να επενδύσουν σε πακέτα και δελεάζοντας τα με τα εισοδήματα του τα οποία όπως ισχυριζόταν, άγγιζαν τις €3.000 ημερησίως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πλήθος κόσμου κατέβηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έγινε στις 11:00 ενώ μετέπειτα διάφοροι προκάλεσαν επεισόδια και καταστροφές. Δείτε όσα έγιναν:

BEST OF TOTHEMAONLINE