Βρήκαν στην κατοχή τους μαχαίρια και 14 κινητά - Πιάστηλαν να χρησιμοποιούν πλαστές πιστωτικές σε περίπτερο

Βρήκαν στην κατοχή τους μαχαίρια και 14 κινητά - Πιάστηλαν να χρησιμοποιούν πλαστές πιστωτικές σε περίπτερο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Τρίτη 16/7 διάταγμα κράτησης επτά ημερών, εναντίον ενός προσώπου, ηλικίας 22 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας για διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Για την ίδια υπόθεση τελούν επίσης υπό κράτηση δύο άλλα πρόσωπα ηλικίας 22 και 20 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «στο πλαίσιο διερεύνησης της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο 22χρονος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες".

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης την Κυριακή 14 Ιουλίου καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη περιπτέρου στην Αγία Νάπα υπόθεση που αφορά χρήση κλοπιμαίων πιστωτικών καρτών. Μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή για διερεύνηση της υπόθεσης ανέκοψαν έξω από το περίπτερο δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 20 ετών, τα οποία φαίνεται να είχαν κάνει προηγουμένως συναλλαγές με χρήση κλοπιμαίων καρτών.

Κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκαν στην κατοχή των δύο προσώπων δύο μαχαίρια, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και της κατοχής επιθετικού οργάνου. Ακολούθησε έρευνα στην οικία όπου διαμένουν οι δύο ύποπτοι όπου εντοπίστηκαν 14 κινητά τηλέφωνα και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE