Εξαφανίστηκε 25χρονος Αγγλοκύπριος στη Σαρδηνία - Τον ψάχνουν τρεις μέρες - Δραματική έκκληση από τη μητέρα του

Εξαφανίστηκε 25χρονος Αγγλοκύπριος στη Σαρδηνία - Τον ψάχνουν τρεις μέρες - Δραματική έκκληση από τη μητέρα του

Οι αρχές εξαπέλυσαν κυνήγι για αγνοούμενο Βρετανό με καταγωγή από την Κύπρο ο οποίος εξαφανίστηκε στην ύπαιθρο της Σαρδηνίας το Σάββατο.

Ο Michael, 25 ετών, δηλώθηκε αγνοούμενος το απόγευμα της Κυριακής, καθώς οι πυροσβέστες και η δασική φρουρά ξεκίνησαν έρευνα κοντά στο Luogosanto, δήλωσε η μητέρα του Cristina Pittalis.

Προέτρεψε ότι, ενώ οι αρχές «εντείνουν την έρευνά τους», η περιοχή είναι «πολύ μεγάλη» και κάλεσε το κοινό να ελέγξει τη γη και τα σπίτια τους.

«Είναι πολύ γλυκό αγόρι, μπορείς να τον πλησιάσεις άφοβα, σας παρακαλώ, αν τον δείτε να τον σταματήσετε, μιλήστε του, αλλά μην τον αφήσετε μόνο», είπε η κ. Pittalis.

Η κ. Pittalis κάλεσε τους ντόπιους να βοηθήσουν στην αναζήτησή της καθώς ετοιμάζεται να ταξιδέψει από την Αγγλία στη Σαρδηνία για να βοηθήσει τις προσπάθειες αναζήτησης.

Είπε ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την εξαφάνιση του Michael στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά ότι τώρα «η βοήθειά σας είναι ζωτικής σημασίας».

«Αν έχετε την ευκαιρία, παρακαλώ πηγαίνετε και βοηθήστε με την [έρευνα]», έγραψε στο Facebook.

«Αλλά μην πάτε μόνοι, στα τυφλά... μιλήστε με πυροσβεστικές ομάδες ή πολιτική προστασία, προσφέρετε την υποστήριξή σας, ρωτήστε τι και πώς μπορείτε να βοηθήσετε».

Πηγή: dailymail

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Η άτυπη συνάντηση της Γενεύης θα δώσει την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις για την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό, δήλωσε την Παρασκευή ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE