ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Γαλλία ο 17χρονος εθνοφρουρός - Αναμένονται οι γνωματεύσεις των ιατρών - Εξετάσεις δείχνουν σοβαρή επιπλοκή στο ήπαρ

Στη Γαλλία ο 17χρονος εθνοφρουρός - Αναμένονται οι γνωματεύσεις των ιατρών - Εξετάσεις δείχνουν σοβαρή επιπλοκή στο ήπαρ

Έφθασε στη Γαλλία o 17χρονος νεοσύλλεκτος οπλίτης, που νοσηλευόταν από τις 12 Ιουλίου, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και αναμένονται οι γνωματεύσεις των ιατρών του Paul Brousse Hospital France.

Σε επικοινωνία του ΚΥΠΕ με τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη αναφέρθηκε ωστόσο ότι είναι νωρίς για να υπάρξει ενημέρωση για αποτελέσματα εξετάσεων και ιατρικές γνωματεύσεις.

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ του ΣΙΓΜΑ, η γενική διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας ανέφερε πως οι εργαστηριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο 17χρονος, κατέδειξαν σοβαρή επιπλοκή στο ήπαρ και κάποια προβλήματα σε άλλα ζωτικά όργανα.

H κατάσταση της υγείας του εθνοφρουρού παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Οι γιατροί στο Παρίσι θα υποβάλουν τον νεαρό σε νέες εξετάσεις, για να καθορίσουν τα επόμενα βήματα.

Ο 17χρονος κατετάγη πριν από λίγες ημέρες στην Εθνική Φρουρά ως καταδρομέας και μετά την πρωινή άσκηση στις 12 Ιουλίου έχασε τις αισθήσεις του. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και ακολούθως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου παρέμεινε διασωληνωμένος μέχρι την αναχώρηση του από την Κύπρο με αεροσκάφος στις 14:00 τη Δευτέρα.

Το Paul Brousse Hospital France στο οποίο βρίσκεται είναι Πανεπιστημιακή Κλινική και Κέντρο μεταμοσχεύσεων, όπου ο 17χρονος θα εξεταστεί και οι γιατροί θα γνωματεύσουν πως θα προχωρήσουν με την περίπτωσή του.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ και SIGMALIVE

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 31χρονου που εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

• Συνελήφθη ο 27χρονος που μπούκαρε ημίγυμνος σε περίπτερο στη Λεμεσό - Καταζητείτο για ληστεία

• Έστειλαν στο νοσοκομείο 64χρονο: Προσπάθησαν να τον ξεγελάσουν και τον έκλεψαν με την βοήθεια 15χρονης

• Θάνατος ποδοσφαιριστή: Έριξε φως η νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του 20χρονου Πολ Τζούλιους

• Είστε vegan ή vegetarian; Αυτά τα εστιατόρια πρέπει να τα επισκεφτείτε – Πίνακες

• Τρέξτε να προλάβετε εκπτώσεις – Λίγες μέρες έμειναν – Αντίθετη εικόνα μεταξύ mall και κέντρου πόλεων



Θάνατος 31χρονου: Φωτογραφία από το δωμάτιο που εντοπίστηκε η σορός του άνδρα στην Αγία Νάπα

Θάνατος 31χρονου: Φωτογραφία από το δωμάτιο που εντοπίστηκε η σορός του άνδρα στην Αγία Νάπα

Φωτογραφία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εντοπίστηκε νεκρός 31χρονος γύρω στις 20:50 χθες το βράδυ, στην Αγία Νάπας, δημοσιεύει η ιστοσελίδα μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top