Πήγε για καπνό και βγήκε με… πρόστιμο – Του πέρασαν προσωρινά χειροπέδες και του πήραν και τα προϊόντα

Πήγε για καπνό και βγήκε με… πρόστιμο – Του πέρασαν προσωρινά χειροπέδες και του πήραν και τα προϊόντα

Μέλη της Αστυνομίας (Ειδικών Καθηκόντων Πύλας) τη Δευτέρα 15/07/2024 ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο έξω από την Πύλα το οποίο οδηγείτο από άντρα κυπριακής καταγωγής.

Σε έρευνα που έγινε εντοπίσθηκαν επτά κιλά καπνού για ναργιλέ.

Ο άνδρας συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα παράνομης κατοχής-εμπορίας αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων προερχόμενα από τις κατεχόμενες περιοχές.

Μεταφέρθηκε στο Τελωνείο Λάρνακας όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 3 χιλιάδων ευρώ το οποίο διευθέτησε άμεσα. Κατακρατήθηκαν όλα τα καπνικά προϊόντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE