Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα στο Μνημείο Αντιστασιακών που βρίσκεται στο Πάρκο Προεδρικού Μεγάρου, όπου και κατέθεσε στεφάνι με αφορμή την επέτειο του πραξικοπήματος.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Μνημείου, και στην οποία, μεταξύ άλλων, παρέστη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, τελέστηκε τρισάγιο από τον Χωρεπίσκοπο Μεσαορίας, ενώ στον χώρο κατέφθασαν δρομείς του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου», μεταφέροντας φλόγα εις μνήμη των πεσόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.