Τρόμος για 31χρονη στην Ομόνοια: Άνδρας της επιτέθηκε για να τη βιάσει, την έσωσε γείτονας που έβαλε τις φωνές

Τρόμος για 31χρονη στην Ομόνοια: Άνδρας της επιτέθηκε για να τη βιάσει, την έσωσε γείτονας που έβαλε τις φωνές

Στιγμές τρόμου έζησε μια 31χρονη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ομόνοιας όταν ένας άγνωστος άνδρας προσπάθησε να τη βιάσει.

Ήταν περίπου στις 3 τα ξημερώματα όταν ένας άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πηλέως και Μέντορος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 31χρονης ο άνδρας την έριξε στο έδαφος και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ευτυχώς για την γυναίκα, κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την επίθεση και έβαλε τις φωνές στο άκουσμα των οποίων ο άγνωστος δράστης τράπηκε σε φυγή.

Την υπόθεση έρευνα το Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.