ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα θα μεταφερθεί στη Γαλλία ο 17χρονος εθνοφρουρός - Ποια η κατάσταση υγείας του

Σήμερα θα μεταφερθεί στη Γαλλία ο 17χρονος εθνοφρουρός - Ποια η κατάσταση υγείας του

Στη Γαλλία μεταφέρεται σήμερα (15/7) ο οπλίτης της 2024 ΕΣΣΟ, ο οποίος αισθάνθηκε την Παρασκευή το πρωί αδιαθεσία και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΑΜ, Ανδρέας Στυλιανού, ανέφερε ότι «λόγω κάποιας επιδείνωσης που παρουσίασε χθες στην κατάσταση υγείας του, οι θεράποντες ιατροί σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας, έκριναν σκόπιμη τη μεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γαλλία», τονίζοντας παράλληλα ότι «δεν έχουμε επίσημη ιατρική γνωμάτευση για το τι ακριβώς συνέβη στον νεαρό».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Στυλιανού ανέφερε ότι «έχουν ληφθεί μέτρα, έχουν εκδοθεί πολλές διαταγές και οδηγίες για αλλαγή του ωραρίου εκπαίδευσης και να μη βρίσκεται κανένας σε χώρο που να επηρεάζεται από τη ζέστη. Υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν μπορούμε να παλέψουμε, απλώς έχουμε λάβει μέτρα για όσους εκτελούν υπηρεσία και όσους εκπαιδεύονται».

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος θα μεταφερθεί στο Paul Brousse Hospital France, ύστερα από απόφαση των θεραπόντων ιατρών του στην Κύπρο. Πρόκειται για Πανεπιστημιακή Κλινική και Κέντρο μεταμοσχεύσεων, όπου ο 17χρονος θα εξεταστεί και οι γιατροί θα γνωματεύσουν για το πως θα προχωρήσουν.

Δείτε στο πιο κάτω απόσπασμα όσα ανέφερε:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• «Δίνουν και παίρνουν» τα εχθρικά μηνύματα στο διαδίκτυο – Δέκτες πολλοί Κύπριοι νέοι

• Έρχονται βροχές μέσα στη ζέστη - Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

• Μονή Αββακούμ: Πλησιάζει η ώρα της εκκλησιαστικής δίκης - Τρεις από τους πέντε μοναχούς στο Συνοδικό - Όλες οι λεπτομέρειες



Ζητά αναγνώριση ο Τατάρ για να πάει σε τριμερή - Γυρίζει την πλάτη στα ΗΕ

Ζητά αναγνώριση ο Τατάρ για να πάει σε τριμερή - Γυρίζει την πλάτη στα ΗΕ

Την επιβεβαίωση της κυριαρχικής ισότητας και της δήθεν κρατικής υπόστασης των κατεχομένων βάζει μπροστά ο Ερσίν Τατάρ ως προϋπόθεση για να πει <evet> στο κάλεσμα του ΓΓ των ΗΕ για τριμερή συνάντηση τον Σεπτέμβριο, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top