Οδηγούσε μεθυσμένος με συνεπιβάτες σύζυγο και δυο μικρά παιδιά - Χειροπέδες σε 31χρονο

Οδηγούσε μεθυσμένος με συνεπιβάτες σύζυγο και δυο μικρά παιδιά - Χειροπέδες σε 31χρονο

Στη σύλληψη 31χρονου προχώρησαν, το απόγευμα της Κυριακής, μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού, αφού αυτός εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερδιπλάσια ποσότητα αλκοόλης στο αίμα του, έχοντας ως συνεπιβάτες τη σύζυγο του και τα παιδιά τους, 2 χρόνων και 6 μηνών.

Σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού, μέλη της σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα του 31χρονου, στην οδό Ραφαήλ, και η ένδειξη σε έλεγχο αλκοτέστ ήταν 103 αντί 22 mg, που είναι το επιτρεπτό όριο.

Όπως διαπιστώθηκε, εντός του οχήματος βρίσκονταν η σύζυγος του και τα δυο ανήλικα παιδιά τους, 2 χρόνων και έξι μηνών αντίστοιχα, δεμένα σε παιδικά καθίσματα.

Ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE