Έρχεται Κύπρο ο Δένδιας - Θα έχει συνάντηση με ΠτΔ και συνομιλίες με ΥΠΑΜ

Έρχεται Κύπρο ο Δένδιας - Θα έχει συνάντηση με ΠτΔ και συνομιλίες με ΥΠΑΜ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στη Κύπρο, ανήμερα της 50ης επετείου από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, 1974.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι πριν τη συνάντηση Πάλμα - Δένδια νωρίς το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί επίσημη υποδοχή στον προαύλιο χώρο του κτηρίου του Υπουργείου Άμυνας. Ακολούθως οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ' ίδιαν συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού. Στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε διμερείς συνομιλίες.

Με το πέρας των συνομιλιών θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Αργότερα ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας θα γίνει επίσης δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE