FBI και Μυστική Υπηρεσία ενημέρωσαν τον Μπάιντεν για τις εξελίξεις σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

FBI και Μυστική Υπηρεσία ενημέρωσαν τον Μπάιντεν για τις εξελίξεις σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ενημερώθηκε από τους αρχηγούς του FBI και της Μυστικής Υπηρεσίας για τις εξελίξεις αναφορικά με την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα κρίσεων του Λευκού Οίκου, με τη συμμετοχή της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, του υπουργού Δικαιοσύνης και άλλων αξιωματούχων των υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο Μπάιντεν πρόκειται να κάνει μια ανακοίνωση για το θέμα αυτό αργότερα. Είχε ήδη κάνει μια πρώτη δήλωση αμέσως μετά την απόπειρα και στη συνέχεια διέκοψε τις διακοπές του στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ και επέστρεψε νωρίτερα στην Ουάσινγκτον, τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE