Διακοπή κυκλοφορίας στη σήραγγα της Μάγχης λόγω 'εισβολής' μεταναστών

Διακοπή κυκλοφορίας στη σήραγγα της Μάγχης λόγω 'εισβολής' μεταναστών

Διεκόπη γύρω στις 00:30 τοπική ώρα η κυκλοφορία στη σήραγγα της Μάγχης κοντά στο Καλαί, στη βόρεια Γαλλία, όταν περίπου εκατό πρόσφυγες και μετανάστες έσπασαν τον κλοιό της ασφάλειας και εισήλθαν μαζικά μέσα στη σήραγγα, ανακοίνωσε η Eurotunnel.


"Γύρω στις 00:30 (01:30 ώρα Κύπρου) περίπου εκατό πρόσφυγες έσπασαν τον κλοιό της ασφάλειας της σήραγγας και μπήκαν μέσα δια της βίας. Αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τις υπηρεσίες μας", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της Eurotunnel. Ανέφερε ότι δυνάμεις της τάξης μετέβησαν στην περιοχή και ότι εξακολουθεί να ισχύει η αναστολή της κυκλοφορίας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE