LIKE ONLINE

Τα φρικτά πράγματα που δεν πρέπει να ψάξετε στο Google

Τα φρικτά πράγματα που δεν πρέπει να ψάξετε στο Google

Στρεφόμαστε συχνά στο Google για διάφορους λόγους, είτε για να ελέγξουμε ξανά την ορθογραφία μιας απλής λέξης, είτε για να διερευνήσουμε ανησυχητικά συμπτώματα, είτε για να βρούμε απαντήσεις σε εξειδικευμένες ερωτήσεις μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, το διαδίκτυο κρύβει μερικές εξαιρετικά ζοφερές γωνιές. Ακολουθούν μερικά τρομακτικά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αναζητήσετε στο Google και τι μπορεί να συμβεί αν το κάνετε.

Degloving
Πρώτος στη λίστα είναι ο όρος «Degloving». Παρά το καλοήθες όνομα που ακούγεται, ο όρος αυτός δεν έχει καμία σχέση με το να βγάζετε τα γάντια σας. Σύμφωνα με το WebMD, το degloving, ή avulsion, συμβαίνει «όταν ένα μεγάλο κομμάτι του δέρματός σας μαζί με το στρώμα των μαλακών ιστών ακριβώς από κάτω του αποσπάται μερικώς ή πλήρως από τους μύες και τους συνδετικούς ιστούς σας». Οι γραφικές και ενοχλητικές εικόνες που προκύπτουν από αυτόν τον τραυματισμό δεν είναι για τους αδύναμους και καλύτερα να μην τις αναζητήσετε.

Larvae
Η αναζήτηση για «Larvae» μπορεί να φαίνεται αρκετά αθώα αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα έντομα. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να συναντήσετε ιατρικές εικόνες που σχετίζονται με μια πάθηση που αφορά προνύμφες. Το WebMD εξηγεί ότι οι προνύμφες του στόματος είναι παράσιτα που εκκολάπτονται και ζουν μέσα στις στοματικές κοιλότητες των ανθρώπινων και ζωικών ξενιστών, προκαλώντας μια επικίνδυνη λοίμωξη γνωστή ως μυίαση του στόματος. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν οι άνθρωποι καταναλώνουν προνύμφες στο φαγητό τους ή όταν οι μύγες γεννούν αυγά σε πληγές μέσα στο στόμα. Οι εικόνες που σχετίζονται με αυτή την πάθηση μπορεί να είναι εξαιρετικά ανησυχητικές.

Krokodil
Ο όρος «Krokodil» αναφέρεται συνήθως στο οπιοειδές φάρμακο δεσμομορφίνη. Χαρακτηρισμένο ως το «πιο θανατηφόρο φάρμακο στον κόσμο» από το περιοδικό Time το 2013, το Krokodil έχει κάποιες φρικιαστικές ιστορίες που συνδέονται με αυτό. Γνωστό ως «φάρμακο ζόμπι που τρώει σάρκα», τα αποτελέσματα της αναζήτησης πιθανότατα θα εμφανίζουν γραφικές εικόνες σοβαρής βλάβης των ιστών και νέκρωσης που προκαλεί το φάρμακο. Αυτές οι εικόνες είναι έντονα ενοχλητικές και δεν είναι κάτι που θέλετε να δείτε.

Harlequin Ichthyosis
Ένας άλλος όρος αναζήτησης που πρέπει να αποφύγετε είναι το «σύνδρομο μωρού αρλεκίνου», γνωστό και ως συγγενής ιχθύωση. Το Healthline το περιγράφει ως μια «σπάνια κατάσταση που επηρεάζει το δέρμα», η οποία είναι ένας «τύπος ιχθύωσης, που αναφέρεται σε μια ομάδα διαταραχών που προκαλούν επίμονα ξηρό, φολιδωτό δέρμα σε όλο το σώμα». Τα νεογέννητα με αυτή την πάθηση έχουν δέρμα καλυμμένο με παχιές, διαμαντοειδείς πλάκες που μοιάζουν με λέπια ψαριού.

Εν κατακλείδι, ενώ το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή, περιέχει επίσης περιεχόμενο που μπορεί να είναι βαθιά ενοχλητικό. Αυτοί οι όροι είναι καλύτερο να αποφεύγονται, αν θέλετε να διατηρήσετε το ιστορικό των αναζητήσεών σας απαλλαγμένο από ανησυχητικές εικόνες και πληροφορίες.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη φονική επίθεση στο Μαγδεμβούργο - «Παιδιά κραύγαζαν, φώναζαν τη μαμά τους» -Βίντεο από την πορεία του οχήματος

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 22 Δεκεμβρίου

• Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Λευκωσία - Διασωληνωμένο ένα πρόσωπο

• Πόσο επιβαρύνουν τον λογαριασμό ρεύματος τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια; Δείτε πώς να το υπολογίσετε

• Οι 10+1 χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζεις να δεις αυτές τις γιορτές - Δείτε trailers



Ανάλυση: Οι επιδιώξεις της Άγκυρας για οριοθέτηση ΑΟΖ με τη Συρία - Μπαράζ επαφών Λευκωσίας και Αθήνας

Ανάλυση: Οι επιδιώξεις της Άγκυρας για οριοθέτηση ΑΟΖ με τη Συρία - Μπαράζ επαφών Λευκωσίας και Αθήνας

Η επιδίωξη της Άγκυρας να προχωρήσει σε οριοθέτηση ΑΟΖ με τη Συρία στο πλαίσιο του παράνομου τουρκολυβικού μνημονίου βρίσκεται προ των πυλών, ενώ την ίδια ώρα ο Ταγίπ Ερντογάν παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top