Πανικός σε υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ στη Σλοβακία - 15 τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα -Δείτε βίντεο

Πανικός σε υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ στη Σλοβακία - 15 τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα -Δείτε βίντεο

Ένα μουσικό φεστιβάλ διακόπηκε σήμερα στη Σλοβακία, αφού τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν από μια καταιγίδα, από τη σφοδρότητα της οποίας καταστράφηκαν οι υπαίθριες εγκαταστάσεις, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Το φεστιβάλ Pohoda ήταν σε εξέλιξη στη Τρέντσιν, στη δυτική Σλοβακία. Οι διοργανωτές αρχικά έκαναν λόγο για 8 τραυματίες λόγω της κακοκαιρίας, αλλά στη συνέχεια ανέφεραν ότι είναι τουλάχιστον 15 και οι περισσότεροι από αυτούς φέρουν ελαφρά τραύματα.

«Αφού εξετάσαμε πόσο χρόνο είχαμε στη διάθεσή μας για να βεβαιωθούμε για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, αποφασίσαμε να διακόψουμε το Pohoda 2024» αναφέρεται στον ιστότοπο του φεστιβάλ.

Οι θεατές θα μεταφερθούν με λεωφορεία σε διάφορες πόλεις της περιοχής.

Το τριήμερο φεστιβάλ Pohoda οργανώνεται από το 1997 και είναι αφιερωμένο σε διάφορα είδη μουσικής, με τη συμμετοχή ντόπιων και ξένων καλλιτεχνών. Φέτος αναμένονταν περίπου 30.000 θεατές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE