Στα χέρια της Αστυνομίας άλλα δύο πρόσωπα για την έκρηξη σε καφετέρια - Τέθηκαν υπό κράτηση

Στα χέρια της Αστυνομίας άλλα δύο πρόσωπα για την έκρηξη σε καφετέρια - Τέθηκαν υπό κράτηση

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ακόμη δύο υπόπτων, για την έκρηξη που σημειώθηκε σε καφετέρια στη Λευκωσία, στις 22 Ιουνίου.

Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 26 και 23 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η έκρηξη στην καφετέρια σημειώθηκε γύρω στις 4.40 τα ξημερώματα, στις 22 Ιουνίου, 2024, με αποτέλεσμα την πρόκληση εκτεταμένων ζημιών στην πλαϊνή είσοδο της καφετέριας. Από τις εξετάσεις των πυροτεχνουργών της Αστυνομίας στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας, με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος. Κατά τον χρόνο που εξερράγη η αυτοσχέδια βόμβα, πρόσωπα βρίσκονταν και εργάζονταν στο υποστατικό.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης τους. Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση άντρας ηλικίας 35 ετών.

Η Αστυνομία διερευνά μεταξύ άλλων, υπόθεση απόπειρας φόνου, και απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες. Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE