LIKE ONLINE

«Σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου»: Εταιρεία δημιούργησε φαγητά που λήγουν μετά από 25 χρόνια

«Σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου»: Εταιρεία δημιούργησε φαγητά που λήγουν μετά από 25 χρόνια

Ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής τοποθέτησε στα ράφια ένα σετ με διάφορα φαγητά, σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου.

Καθώς οι προβλέψεις για επικείμενη παγκόσμια αναταραχή κερδίζουν έδαφος, ιδίως με τις προβλέψεις της Baba Vanga για το επόμενο έτος, πολλοί στρέφονται σε στρατηγικές προετοιμασίας για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους. Σε απάντηση, η Costco παρουσίασε την απόλυτη λύση σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου: ένα σετ δείπνου που μπορεί να διαρκέσει εντυπωσιακά 25 χρόνια και διατίθεται με λιγότερο από 100 δολάρια.

Αυτό το αξιοσημείωτο κιτ, που αναδείχθηκε σε μια viral ανάρτηση στο Instagram από τον influencer τροφίμων Pressure Luck, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια αξιόπιστη και μακράς διάρκειας προμήθεια τροφίμων κατά τη διάρκεια καταστροφικών γεγονότων.

Το «Emergency Food Supply Variety Pack» από την Readywise, μια εταιρεία που φημίζεται για τα μακροπρόθεσμα προϊόντα διατροφής επιβίωσης, περιλαμβάνει μια ποικιλία 150 μερίδων καταψυγμένων αποξηραμένων γευμάτων, σε αντίθεση με τις 132 μερίδες που ανέφερε αρχικά ο Pressure Luck. Σύμφωνα με το περιοδικό Food & Wine, αυτό το φορητό ντουλάπι διαθέτει μια ποικίλη ποικιλία γευμάτων, όπως ζυμαρικά, ρύζι, λαχανικά, πατάτες, σούπα με ντομάτα, σούπα με κοτόπουλο και δημητριακά με μήλο και κανέλα.

Επιπλέον, το σετ περιέχει πουτίγκα βανίλιας, ένα εναλλακτικό γάλα και ένα ποτό πορτοκάλι, παρέχοντας συνολικά 15.280 θερμίδες. Η προετοιμασία αυτών των γευμάτων είναι απλή: απλά προσθέστε νερό για να ενυδατώσετε το φαγητό, εξασφαλίζοντας ότι οι ετοιμοπόλεμοι δεν θα αντιμετωπίσουν την πείνα κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πτήσεις: Τι ισχύει για τα ασυνόδευτα παιδιά που ταξιδεύουν – Αυτές είναι οι χρεώσεις σε κάθε αεροπορική

• Αυτά είναι τα vegan friendly ξενοδοχεία της Κύπρου – Δείτε πόσα υπάρχουν σε κάθε επαρχία

• Δημόσιο: Συνεχώς αυξάνονται οι Κυβερνητικοί - Πόσοι είναι μόνιμοι και πόσοι ωρομίσθιοι

• Επίθεση σε 64χρονο: Υπό πενθήμερη κράτηση η 16χρονη - Αναζητούνται άλλα τρία πρόσωπα

• Θλίψη στον ΑΠΟΕΛ - Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προπονητής Γιώργος Πλατής

• Χάρης Ρώμας: Αποδέχομαι τον όρο «γκέι» αλλά δεν με χαρακτηρίζει, δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι



Λετυμπιώτης: «Παραμένουμε εποικοδομητικοί για θετική κατάληξη στην προσπάθεια ΓΓ ΟΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Παραμένουμε εποικοδομητικοί για θετική κατάληξη στην προσπάθεια ΓΓ ΟΗΕ»

Η ε/κ πλευρά παραμένει εποικοδομητική με στόχο η προσπάθεια του ΓΓ να έχει θετικό αποτέλεσμα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, επαναλαμβάνοντας πως οι βολιδοσκοπήσεις συνεχίζονται για ενδεχόμενη τριμερή στη Νέα Υόρκη, όπως άλλωστε ανέφερε εδώ και καιρό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top