Πάφος: Νεαρός τύφλα στο μεθύσι παραλίγο να σκοτώσει αστυνομικό

Πάφος: Νεαρός τύφλα στο μεθύσι παραλίγο να σκοτώσει αστυνομικό

Από τύχη γλύτωσε τα χειρότερα ο αστυνομικός.

Γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα (Σάββατο 3/10 )μέλος της Τροχαίας Πάφου, ενώ διενεργούσε τροχονομικούς ελέγχους στην Πάφο, έκανε σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος έκανε απότομο ελιγμό για να αποφύγει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει το μέλος της Αστυνομίας στο δεξί πόδι.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος, ενώ το μέλος της Αστυνομίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση στο δεξί πόδι και του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας για μια ημέρα.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι εγγεγραμμένος οδηγός του οχήματος είναι 20χρονος από την Πάφο, ο οποίος στη συνέχεια επέστρεψε στη σκηνή του δυστυχήματος.

Ο 20χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 81μg αντί 9μg που είναι το καθαρισμένο όριο για κάτοχους άδειας οδήγησης κάτω των τριών ετών.

Ακολούθως οδηγήθηκε στην Τροχαία Πάφου, όπου του έγινε τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 70μg αντί 9μg και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.