LIKE ONLINE

Το τρελό ποσό που πρέπει να πληρώσει μία από τις κορυφαίες δημιουργούς περιεχομένου στο OnlyFans

Το τρελό ποσό που πρέπει να πληρώσει μία από τις κορυφαίες δημιουργούς περιεχομένου στο OnlyFans

Ένα «αστέρι» του OnlyFans ζει ένα δράμα αφού της ήρθε ένας λογαριασμός από την εφορία, αξίας 210.000 λιρών (250.000 ευρώ)

Μία από τις κορυφαίες δημιουργούς του OnlyFans στον κόσμο λέει ότι αισθάνεται εξαπατημένη αφού της επιβλήθηκε φορολογικός λογαριασμός άνω των 200.000 λιρών.

Την τελευταία μισή δεκαετία, το OnlyFans έχει εκτοξευθεί σε δημοτικότητα με σχεδόν όλους να γνωρίζουν την πλατφόρμα και τι... μπορούν να βρουν εκεί μέσα.

Τόσο οι κανονικοί άνθρωποι όσο και οι διασημότητες έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για να πουλήσουν ό,τι τους αρέσει. Και εννοούμε σχεδόν τα πάντα, από γυμνές φωτογραφίες, μέχρι εξειδικευμένα φετίχ.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι μπορείτε να κερδίσετε μια περιουσία στην πλατφόρμα, αν και αυτό δεν είναι πάντα εγγυημένο. Η Annie Knight είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στο OnlyFans, με την ίδια τη δημιουργό περιεχομένου να δηλώνει ότι συγκαταλέγεται στο κορυφαίο 0,02 τοις εκατό των κερδισμένων στο OF.

Η 26χρονη βγάζει πάρα πολλά χρήματα στην πλατφόρμα περιεχομένου. Προς το τέλος του περασμένου έτους, αποκάλυψε ότι έφερνε περίπου 101.000 δολάρια Αυστραλίας σε μόλις ένα μήνα, δηλαδή περίπου 60.000 ευρώ.

1

Γνωρίζοντας ότι με τα χρήματα που έβγαζε, το χρέος της στην εφορία ανέβαινε με τρελούς ρυθμούς. Και παρά το γεγονός ότι έβαλε στην άκρη το 50% του εισοδήματός της για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, έπαθε σοκ όταν είδε το τελικό χρέος.

«Βάζω στην άκρη το 50 τοις εκατό των εσόδων μου σε έναν ξεχωριστό λογαριασμό για τη φορολογία και, στη συνέχεια, όταν έρχεται η ώρα να πληρώσω, αν έχω επιπλέον χρήματα εκεί, απλώς τα μεταφέρω πίσω στον εαυτό μου και πληρώνω τον τελικό φόρο», δήλωσε στο news.com.au.

2

Ωστόσο, όταν στο τέλος του έτους της ήρθε ένας λογαριασμός ύψους 250.000 ευρώ, έβαλε τα κλάματα...

Η ίδια είπε: : «Είναι απαίσιο γιατί θα μπορούσα κυριολεκτικά να αγοράσω ένα σπίτι με αυτά τα χρήματα. Καταλαβαίνω ότι όλοι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας. Απλά εύχομαι να μην τιμωρούμαστε επειδή κερδίζουμε περισσότερα χρήματα από άλλους ανθρώπους. Νομίζω ότι η υψηλότερη φορολογική κλίμακα θα πρέπει να είναι 30 τοις εκατό για τα φυσικά πρόσωπα».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Βραζιλία: Βρίσκεται «σε πόλεμο» με τις πυρκαγιές – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε 45 πόλεις - Βίντεο που σοκάρουν

• Αδιανόητο περιστατικό στην Εύβοια: Παράτησαν για ώρες σκύλο μέσα σε αμάξι - Κάτοικοι έσπασαν το τζάμι για να τον σώσουν - Βίντεο

• Πού αναμένονται σήμερα βροχές - Έτσι διαμορφώνεται το «καιρικό μενού» - Δείτε αναλυτικά

• Θέλεις να αρχίσεις σπουδές εντός 2024; Αυτές είναι οι επιλογές σου – Τα deadlines και οι προτιμήσεις σε χώρες και σχολές

• Παρένθετη μητέρα στην Κύπρο: Τι ισχύει με την άδεια και επίδομα μητρότητας - Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται



Το Κυπριακό και η απουσία συλλογικότητας στο εσωτερικό - Συνεχίζουν τις διακοπές τα δύο μεγάλα κόμματα

Το Κυπριακό και η απουσία συλλογικότητας στο εσωτερικό - Συνεχίζουν τις διακοπές τα δύο μεγάλα κόμματα

Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες, έτσι ώστε να επαναρχίσουν οι συνομιλίες για το κυπριακό, κάνοντας αρχή με μία τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ερσίν Τατάρ, στην παρουσία του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top