Στις εκκλησίες Λευκωσίας η σημαία «Δεν Ξεχνώ και Αγωνίζομαι» για 50η θλιβερή επέτειο εισβολής

Στις εκκλησίες Λευκωσίας η σημαία «Δεν Ξεχνώ και Αγωνίζομαι» για 50η θλιβερή επέτειο εισβολής

Στις εκκλησίες της Λευκωσίας θα αναρτηθεί η συμβολική σημαία «Δεν Ξεχνώ και Αγωνίζομαι» για την 50η μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Γεώργιου.

Ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής αναφέρει πως με πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, Γεωργίου, με την ευκαιρία της μαύρης επετείου των 50 χρόνων της εισβολής και κατοχής της νήσου μας, έχει αναπαραχθεί συμβολική σημαία η οποία έχει ως σκοπό να θυμίζει τα δεινά που περνά η πατρίδας μας και το χρέος για αγώνα μέχρι τη μέρα της δικαίωσης.

Όπως προστίθεται, με οδηγίες τού Αρχιεπισκόπου, οι σημαίες άρχισαν να διανέμονται, ήδη, στους ναούς τής Λευκωσίας για να αναρτηθούν στους ιστούς ή στα προαύλια, εντός των επόμενων ημερών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής θα τεθεί η πρόταση νόμου για περιορισμό των ωφελημάτων που απολαμβάνουν οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE