Στις εκκλησίες Λευκωσίας η σημαία «Δεν Ξεχνώ και Αγωνίζομαι» για 50η θλιβερή επέτειο εισβολής

Στις εκκλησίες Λευκωσίας η σημαία «Δεν Ξεχνώ και Αγωνίζομαι» για 50η θλιβερή επέτειο εισβολής

Στις εκκλησίες της Λευκωσίας θα αναρτηθεί η συμβολική σημαία «Δεν Ξεχνώ και Αγωνίζομαι» για την 50η μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Γεώργιου.

Ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής αναφέρει πως με πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, Γεωργίου, με την ευκαιρία της μαύρης επετείου των 50 χρόνων της εισβολής και κατοχής της νήσου μας, έχει αναπαραχθεί συμβολική σημαία η οποία έχει ως σκοπό να θυμίζει τα δεινά που περνά η πατρίδας μας και το χρέος για αγώνα μέχρι τη μέρα της δικαίωσης.

Όπως προστίθεται, με οδηγίες τού Αρχιεπισκόπου, οι σημαίες άρχισαν να διανέμονται, ήδη, στους ναούς τής Λευκωσίας για να αναρτηθούν στους ιστούς ή στα προαύλια, εντός των επόμενων ημερών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE