Τουλάχιστον 16 νεκροί μαθητές από κατάρρευση σχολικού κτιρίου, στη Νιγηρία

Τουλάχιστον 16 νεκροί μαθητές από κατάρρευση σχολικού κτιρίου, στη Νιγηρία

Τουλάχιστον 16 μαθητές σκοτώθηκαν σήμερα στη Νιγηρία όταν σχολικό κτίριο κατέρρευσε την ώρα που έδιναν εξετάσεις, δήλωσε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που καταμέτρησε τα πτώματα των θυμάτων σε νοσοκομεία.

Οι τοπικές αρχές τόνισαν νωρίτερα ότι «πολλοί μαθητές» σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσαν αίθουσες διδασκαλίας στο σχολείο Ιερά Ακαδημία, που βρίσκεται στην στην κεντρική πολιτεία Πλατό.

Όμως ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είδε πέντε πτώματα σε νοσοκομείο και ακόμη 11 σε ένα άλλο. Όλα ήταν παιδιά που φορούσαν σχολικές στολές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE