Τουλάχιστον 16 νεκροί μαθητές από κατάρρευση σχολικού κτιρίου, στη Νιγηρία

Τουλάχιστον 16 νεκροί μαθητές από κατάρρευση σχολικού κτιρίου, στη Νιγηρία

Τουλάχιστον 16 μαθητές σκοτώθηκαν σήμερα στη Νιγηρία όταν σχολικό κτίριο κατέρρευσε την ώρα που έδιναν εξετάσεις, δήλωσε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που καταμέτρησε τα πτώματα των θυμάτων σε νοσοκομεία.

Οι τοπικές αρχές τόνισαν νωρίτερα ότι «πολλοί μαθητές» σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσαν αίθουσες διδασκαλίας στο σχολείο Ιερά Ακαδημία, που βρίσκεται στην στην κεντρική πολιτεία Πλατό.

Όμως ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είδε πέντε πτώματα σε νοσοκομείο και ακόμη 11 σε ένα άλλο. Όλα ήταν παιδιά που φορούσαν σχολικές στολές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE