Μια μπριζόλα αξίας 900 ευρώ: Έστιατόριο στο Λας Βέγκας τη σερβίρει μέσα σε βαλίτσα - Δείτε βίντεο

Μια μπριζόλα αξίας 900 ευρώ: Έστιατόριο στο Λας Βέγκας τη σερβίρει μέσα σε βαλίτσα - Δείτε βίντεο

Οι ιδιοκτήτες του, David Grutman και David «Papi» Einhorn, οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως σε νυχτερινά μαγαζιά, αποφάσισαν να συμπεριλάβουν στο μενού μια επιλογή, εμπνευσμένη από τη διασκέδαση στα clubs, αλλά και από το Pulp Fiction.

H «Papi Steak» κοστίζει ακριβώς 1.000 δολάρια ή 902 ευρώ. Πρόκειται για μια Wagyu μοσχαρίσια μπριζόλα με κόκκαλο - Tomahawk, βάρους λίγο πάνω από ένα κιλό, η οποία έρχεται στο τραπέζι του πελάτη μέσα σε μια δερμάτινη βαλίτσα, όπως αυτή που κρατούσε ο Marsellus Wallace στην ταινία του Quentin Tarantino.

 Την ώρα που κάποιος παραγγέλνει τη συγκεκριμένη μπριζόλα γίνεται μια ιεροτελεστία στο μαγαζί. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου την φέρνει αυτοπροσώπως στο τραπέζι, με τη συνοδεία υπαλλήλων, μουσικής και πυροτεχνημάτων. Όπως ακριβώς συμβαίνει με κάποια ακριβά μπουκάλια ποτών σε νυχτερινά μαγαζιά. Η μπριζόλα είναι ωμή μέσα στη βαλίτσα, «σφραγίζεται» με ένα καυτό σίδερο μπροστά στον πελάτη και στη συνέχεια επιστρέφει στην κουζίνα για να ψηθεί.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE