Δολοφονία Δημήτρη Ανδρονίκου: Ελεύθερος ο 28χρονος - Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις

Δολοφονία Δημήτρη Ανδρονίκου: Ελεύθερος ο 28χρονος - Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα το πρωί ο 28χρονος που είχε συλληφθεί χθες από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 34χρονου Δημήτρη Ανδρονίκου, που διαπράχθηκε στην Ανθούπολη στις 23 Απριλίου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ λειτουργός επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς να προκύψει οτιδήποτε ενοχοποιητικό εις βάρος του 28χρονου και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE