Καλά πήγε αυτό: Νέα γκάφα Μπάιντεν - Προσφώνησε «Πούτιν» τoν Ζελένσκι - Δείτε Βίντεο

Καλά πήγε αυτό: Νέα γκάφα Μπάιντεν - Προσφώνησε «Πούτιν» τoν Ζελένσκι - Δείτε Βίντεο

Ο Τζο Μπάιντεν, υπό εντεινόμενη πίεση για να αποσύρει την υποψηφιότητά του για να επανεκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ τον Νοέμβριο, ανήγγειλε χθες Πέμπτη τον «πρόεδρο Πούτιν», υποδεχόμενος τον αρχηγό του ουκρανικού κράτους Βολοντίμιρ Ζελένσκι επί σκηνής στη σύνοδο του NATO στην Ουάσιγκτον, προτού διορθώσει.

«Και τώρα θα δώσω τον λόγο στον πρόεδρο της Ουκρανίας, που έχει τόσο θάρρος όση και αποφασιστικότητα. Κυρίες και κύριοι, ο πρόεδρος Πούτιν», είπε ο Δημοκρατικός, 81 ετών, που συνειδητοποίησε το λάθος και επέστρεψε στο μικρόφωνο για να δηλώσει: «…θα νικήσει τον πρόεδρο Πούτιν. Ο πρόεδρος Ζελένσκι! Είμαι τόσο επικεντρωμένος στο να νικηθεί ο Πούτιν».

Δείτε σε βίντεο τη νέα -και σίγουρα κορυφαία ως τώρα- γκάφα του Μπάιντεν:

 

 

Αυτήν τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου του Μπάιντεν, στην οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τον φλέγον ζήτημα των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Αυτή είναι η πρώτη άμεση επαφή του Μπάιντεν με τους δημοσιογράφους εδώ και δύο εβδομάδες, δηλαδή από την απογοητευτική εμφάνισή του στο debate που πυροδότησε το κύμα σχολίων και προτροπών να αποχωρήσει από τον προεκλογικό αγώνα.

Νωρίτερα την Πέμπτη, οι βουλευτές των Δημοκρατικών Μπραντ Σνάιντερ και Χίλαρι Σόλτεν κάλεσαν τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να αποσύρει την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Μέχρι στιγμής, 11 βουλευτές και ένας γερουσιαστής των Δημοκρατικών έχουν καλέσει δημοσίως τον πρόεδρο των ΗΠΑ να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE