Τον «τσάκωσαν» να «πετά» στον αυτοκινητόδρομο - Χειροπέδες σε 20χρονο

Τον «τσάκωσαν» να «πετά» στον αυτοκινητόδρομο - Χειροπέδες σε 20χρονο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν σήμερα τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 229 αντί 100 ΧΑΩ που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν νεαρός, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα.

Ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.