Σάλος με τον γνωστό κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα - Θα εμφανιστεί σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα

Σάλος με τον γνωστό κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα - Θα εμφανιστεί σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα

Σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, θα εμφανιστεί ο γνωστός Έλληνας κλαρινίστας, Βασίλης Σαλέας, μαζί με τον αδελφό του, Σαράντη.

Το γεγονός  - όπως αναμενόταν - έφερε έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ υπενθυμίζεται ότι φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή.

Αυτό που μένει να διαφανεί είναι κατά πόσον ο γνωστός κλαρινίστας θ’ αλλάξει την απόφασή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE