Τα αίτια της φωτιάς στην Πάφο διερευνούν Αστυνομία και Πυροσβεστική

Τα αίτια της φωτιάς στην Πάφο διερευνούν Αστυνομία και Πυροσβεστική

Τα ακριβή αίτια της πρόκλησης της φωτιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ των περιοχών Μηλιού, Γιόλου και Σίμου διερευνά η Αστυνομία Πάφου, αναζητώντας να εξασφαλίσει μαρτυρία.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της φωτιάς μέλη της ΑΔΕ Πάφου με επικεφαλής αστυνομικό μετέβησαν στην περιοχή και διενήργησαν εξετάσεις με μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως φαίνεται, είπε ο κ. Νικολάου, η φωτιά ξεκίνησε σε κάποιο σημείο από την άκρη του δρόμου Γιόλου και Πόλης Χρυσοχούς.

Επίσης, εξετάσεις διενεργήθηκαν στην περιοχή, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν κατοικίες ώστε να είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί οποιαδήποτε μαρτυρία, και να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η φωτιά, πρόσθεσε.

Τα μέλη της ΑΔΕ Πάφου σε συνεργασία με τα μέλη της Πυροσβεστικής «βρίσκονται στην περιοχή και συνεχίζεται η διενέργεια εξετάσεων ως προς την πρόκληση της φωτιάς» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.