Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει: Τι γίνεται με το αγαπημένο σήριαλ «Εθνική Ελλάδος»; (Βίντεο)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει: Τι γίνεται με το αγαπημένο σήριαλ «Εθνική Ελλάδος»; (Βίντεο)

Αδιαμφισβήτητα την περσινή σεζόν μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές ήταν η Εθνική Ελλάδος. Το τηλεοπτικό κοινό την αγκάλιασε και αυτό φάνηκε στα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ωστόσο, όπως αποφασίστηκε, το σίριαλ παγώνει για φέτος και δεν υπάρχει στον προγραμματισμό του Mega, με αποτέλεσμα πολλοί τηλεθεατές να απογοητευτούν. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος υπογράφει τη σειρά, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής NaMaSte και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την παύση της Εθνικής Ελλάδος αλλά και για την εκπομπή που θα παρουσιάσει.

«Εμείς είχαμε να γυρίσουμε 7 επεισόδια. Για τα οποία ο προγραμματισμός ήταν να γυριστούν Ιούλιο-Αύγουστο- Σεπτέμβριο. Τέλη Σεπτέμβρη, το αργότερο πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, έπρεπε να τελειώσουμε για να μπορέσουν και τα κορίτσια να πάνε να κάνουν τα θέατρα τους, γιατί είχαν κλείσει όλοι θέατρο, δεν είχαν κλείσει τίποτα το καλοκαίρι για να μπορούμε να κάνουμε εμείς τα γυρίσματα μας. Τα γυρίσματα μας αυτά απαιτούν 15 με 20 μέρες σε ένα παγοδρόμιο έξω και είχαμε κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τη Ρουμανία, για να πάμε εκεί. Αυτά θα γίνονταν τον Σεπτέμβριο. Ήξεραν λοιπόν τα κορίτσια ότι έχουν να κάνουν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα 15 με 20 μέρες το Σεπτέμβρη σε ένα παγοδρόμιο και μετά έγιναν όλα αυτά που γίνανε και “πάγωσαν” όλα. Ούτε χρήματα για να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα υπήρχαν, ούτε μπορούσαμε να κλείσουμε κανένα παγοδρόμιο. Ακόμα και αν εγκαταλείπαμε την ιδέα του να πάμε έξω και να ξαναγυρίσουμε στο παγοδρόμιο του Ωραιόκαστρου που κάναμε τα γυρίσματα της Μπρατισλάβας, πάλι κι αυτό, πρέπει να φέρεις αθλητές απ’ έξω. Την άλλη φορά είχαμε χρησιμοποιήσει 12 αθλήτριες από τη Ρουμανία και την Ουγγαρία. Όλα αυτά ήταν πράγματα που δεν μπορούσαν να γίνουν. Τώρα πια λοιπόν θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει και η θεατρική σεζόν των κοριτσιών, να έχει γίνει και όλο αυτό με τις τράπεζες πιο ομαλό και θέλω να πιστεύω ότι μετά από το Πάσχα θα συνεχίσουμε σε κάποιο παγοδρόμιο έξω, ή και στο παγοδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου είναι εφικτό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τηλεπαιχνίδι, που αναλαμβάνει, ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε γεμάτος χαρά: «Είναι ένα πολύ ωραίο τηλεπαιχνίδι το οποίο ξεκίνησε από την Αμερική, νομίζω συνέχισε σε περισσότερες από 20 χώρες και μία από τις πιο ωραίες εκδοχές του είναι αυτή της Γαλλίας και θα ακολουθήσουμε τη γαλλική εκδοχή εμείς. Έγινε πολύ ξαφνικά, έγινε η πρόταση όταν ήμουν στην Αίγινα. Πολύ ευχάριστη πρόταση. Είναι πραγματικά κάτι που νιώθω ότι μπορώ να το κάνω καλά και ότι μου πάει και το χάρηκα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE