Πυρκαγιά στην Πάφο - Σε κινητοποίηση οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Στο σημείο και πτητικό μέσο

Πυρκαγιά στην Πάφο - Σε κινητοποίηση οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Στο σημείο και πτητικό μέσο

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέασπασε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (10/7) στην περιοχή Ανδρολύκου προς Προδρόμι στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, «ανταποκρίθηκαμε σε πυρκαγιά για υποστήριξη του Τμήματος Δασών, με ένα πυροσβεστικό όχημα μεταξύ των κοινοτήτων Ανδρολύκου-Προδρόμι στην Επαρχία Πάφου».

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Τμήματος Δασών, Γιώργος Κωνσταντίνου στο ThemaOnline, στο σημείο βρίσκεται και ένα πτητικό μέσο το οποίο έχει πραγματοποιήσει ήδη μια ρίψη νερού.

Νεότερη ενημέρωση (14:35):

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Προδρόμι, στην Πόλη Χρυσοχούς Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2024 και ώρα 13:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή Προδρόμι στην Πόλη Χρυσοχούς.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 13:50 προτού επεκταθεί.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 13 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 μεγάλα πυροσβεστικά οχήματα και 2 προωθητές γαιών. Εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου συμμετείχαν 2 πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τη διαδικασία πυρόσβεσης συνέδραμε και ένα πτητικό μέσο του Τμήματος Δασών. Τα ακριβή αιτία της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE