Κύπριος κατηγορείται για τον βιασμό 32χρονης στη Θεσσαλονίκη - Τι αναφέρουν ελληνικά ΜΜΕ

Κύπριος κατηγορείται για τον βιασμό 32χρονης στη Θεσσαλονίκη - Τι αναφέρουν ελληνικά ΜΜΕ

Καταγγελία για βιασμό γυναίκας από Κύπριο σε κέντρο απεξάρτησης στη Θεσσαλονίκη ερευνούν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος Κύπριο άνδρα ηλικίας 31 ετών από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για το αδίκημα του βιασμού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Ιουλίου, όταν κατά τη διαμονή του σε ιδιωτικό κέντρο απεξάρτησης ο 31χρονος Κύπριος μπήκε στο δωμάτιο της 32χρονης και με τη χρήση βίας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφορικά με τους ισχυρισμούς του συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη περί παράδοσης στοιχείων στην Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί οποιοδήποτε τεκμηριωμένο υλικό που να μπορεί να αξιοποιηθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE