LIKE ONLINE

«Ο Διάβολος Φορούσε Prada»: Η Miranda Priestly επιστρέφει - Έρχεται το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας

«Ο Διάβολος Φορούσε Prada»: Η Miranda Priestly επιστρέφει - Έρχεται το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας

Τα όνειρα των θαυμαστών της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας του 2006 «Ο Διάβολος Φορούσε Prada» φαίνεται να γίνονται πραγματικότητα, καθώς η Disney αποφάσισε να γυρίσει το σίκουελ, με τη Meryl Streep στον ρόλο της τυραννικής fashion editor Miranda Priestly και τις Anne Hathaway και Emily Blunt να υποδύονται τις πολύπαθες βοηθούς της, Andrea Sachs και Emily Charlton.

Και η σεναριογράφος της πρώτης ταινίας, Aline Brosh McKenna, θα πιάσει ξανά δουλειά και μένει να δούμε πώς θα διαχειριστεί το γεγονός ότι οι ηρωίδες είναι πλέον είκοσι χρόνια μεγαλύτερες και καλούνται να πλοηγηθούν σε ένα εντελώς μεταμορφωμένο τοπίο, όπου στα έντυπα περιοδικά έχουν προστεθεί τα ψηφιακά μέσα και τα social media.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία βασίστηκε σε ένα μυθιστόρημα της Lauren Weisberger, που αφηγείτο την εφιαλτική εμπειρία μιας νέας γυναίκας από τη δουλειά της σε περιοδικό μόδας. Καθώς η Weisberger υπήρξε προσωπική βοηθός της Anna Wintour, για την αμερικανική Vogue, μπορούμε να υποθέσουμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι βασίστηκε σε αληθινά γεγονότα. Οι δημιουργοί της ταινίας, πάντως, επιβραβεύτηκαν με μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία (326,7 εκ. δολάρια παγκοσμίως), μια υποψηφιότητα για Όσκαρ και μια Χρυσή Σφαίρα για τη Meryl Streep για την καλύτερη ερμηνεία σε κωμικό ρόλο.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Ανήλικη κατήγγειλε μοναχό για άσεμνες πράξεις - Διερευνά η Αστυνομία

• Πέρασαν χειροπέδες στον 64χρονο στη Λεμεσό που κατήγγειλε επίθεση και ληστεία - Σε αστυνομικό σήριαλ εξελίσσεται η υπόθεση

• Με την απειλή μαχαιριού έκλεψε το πορτοφόλι 32χρονου - Συνελήφθη 29χρονος

• Η νύφη που έφαγε ξύλο στον γάμο της στον Πύργο, είχε μηνύσει τον γαμπρό το 2020 για σωματική βλάβη

• Γιώργος Πλατής: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το τροχαίο ατύχημα - Έτσι έγινε το θανατηφόρο



Μονή Αββακούμ: Ανήλικη κατήγγειλε μοναχό για άσεμνες πράξεις - Διερευνά η Αστυνομία

Μονή Αββακούμ: Ανήλικη κατήγγειλε μοναχό για άσεμνες πράξεις - Διερευνά η Αστυνομία

Νέα είδηση που αναμένεται να συγκλονίσει την Κυπριακή κοινωνία και αφορά τη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι, βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά μετά από καταγγελία ανήλικης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top