Ποινή φυλάκισης 22 ετών στον 46χρονο - Τραυμάτισε θανάσιμα τον Ιωάννη Πολυκάρπου

Ποινή φυλάκισης 22 ετών στον 46χρονο - Τραυμάτισε θανάσιμα τον Ιωάννη Πολυκάρπου

Ποινή φυλάκισης 22 ετών σε βάρος 46χρονου Βρετανού για υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα τον Ιωάννη Πολυκάρπου αποφάσισε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στην Πάφο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή, Μιχάλη Νικολάου. 

Ο Πολυκάρπου τραυματίστηκε θανάσιμα στις 21 Ιανουαρίου 2023 όταν παρασύρθηκε από όχημα το οποίο οδηγούσε ο Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Πάφου, ο οποίος εγκατέλειψη τη σκηνή. Ο 46χρονος σήμερα παραδέχθηκε ενοχή, αφού νωρίτερα είχε τροποποιηθεί το κατηγορητηρίο του από φόνο εκ προμελέτης σε ανθρωποκτονία.  

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, το θύμα τραυματίσθηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε με τη μοτοσικλέτα του από το όχημα του 45χρονου, ο οποίος από την ημέρα της σύλληψής του παρέμεινε υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου 2023, στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων και ο οδηγός είχε εγκαταλείψει τη σκηνή. Ανάμεσα στους δυο άντρες προηγήθηκε αντιπαράθεση σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE