Εκστρατεία διαφώτισης του ΕΛΚ για το Κυπριακό με πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά

Εκστρατεία διαφώτισης του ΕΛΚ για το Κυπριακό με πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη θλιβερή επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα πραγματοποιήσει εκστρατεία διαφώτισης, για το Κυπριακό, στην επικείμενη Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στις 16 Ιουλίου.

Η εκστρατεία γίνεται με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή ΔΗΣΥ & ΕΛΚ Λουκά Φουρλά, ο οποίος και θα συμμετέχει στο βίντεο που θα προβληθεί ενώπιον των Μελών του Σώματος και θα καταδικάζεται η τουρκική εισβολή και η συνεχιζόμενη κατοχή.

Επίσης, θα υπάρξουν σειρά δράσεων και ενεργειών καθ’ όλη την διάρκεια της εκστρατείας μέσα από τις οποίες θα προβάλλονται οι θηριωδίες της Τουρκίας στην Κύπρο.

Την ίδια ώρα ο κ. Φουρλάς, ως Επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στο ΕΛΚ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Μάνφρεντ Βέμπερ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του για έντονη καταδίκη της παρουσίας του Ούγγρου Πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, στη Σύνοδο του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών, στην οποία είχε προσκληθεί, ως πλήρες μέλος και το ψευδοκράτος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE