ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκστρατεία διαφώτισης του ΕΛΚ για το Κυπριακό με πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά

Εκστρατεία διαφώτισης του ΕΛΚ για το Κυπριακό με πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη θλιβερή επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα πραγματοποιήσει εκστρατεία διαφώτισης, για το Κυπριακό, στην επικείμενη Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στις 16 Ιουλίου.

Η εκστρατεία γίνεται με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή ΔΗΣΥ & ΕΛΚ Λουκά Φουρλά, ο οποίος και θα συμμετέχει στο βίντεο που θα προβληθεί ενώπιον των Μελών του Σώματος και θα καταδικάζεται η τουρκική εισβολή και η συνεχιζόμενη κατοχή.

Επίσης, θα υπάρξουν σειρά δράσεων και ενεργειών καθ’ όλη την διάρκεια της εκστρατείας μέσα από τις οποίες θα προβάλλονται οι θηριωδίες της Τουρκίας στην Κύπρο.

Την ίδια ώρα ο κ. Φουρλάς, ως Επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στο ΕΛΚ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Μάνφρεντ Βέμπερ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του για έντονη καταδίκη της παρουσίας του Ούγγρου Πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, στη Σύνοδο του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών, στην οποία είχε προσκληθεί, ως πλήρες μέλος και το ψευδοκράτος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Ανήλικη κατήγγειλε μοναχό για άσεμνες πράξεις - Διερευνά η Αστυνομία

• Πέρασαν χειροπέδες στον 64χρονο στη Λεμεσό που κατήγγειλε επίθεση και ληστεία - Σε αστυνομικό σήριαλ εξελίσσεται η υπόθεση

• Με την απειλή μαχαιριού έκλεψε το πορτοφόλι 32χρονου - Συνελήφθη 29χρονος

• Η νύφη που έφαγε ξύλο στον γάμο της στον Πύργο, είχε μηνύσει τον γαμπρό το 2020 για σωματική βλάβη

• Γιώργος Πλατής: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το τροχαίο ατύχημα - Έτσι έγινε το θανατηφόρο



Μονή Αββακούμ: Ανήλικη κατήγγειλε μοναχό για άσεμνες πράξεις - Διερευνά η Αστυνομία

Μονή Αββακούμ: Ανήλικη κατήγγειλε μοναχό για άσεμνες πράξεις - Διερευνά η Αστυνομία

Νέα είδηση που αναμένεται να συγκλονίσει την Κυπριακή κοινωνία και αφορά τη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι, βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά μετά από καταγγελία ανήλικης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top