ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνει απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω εργασιών

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνει απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω εργασιών

Ολονύκτιες εργασίες και στο τμήμα από είσοδο Λευκωσίας μέχρι αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας

Κλειστό θα είναι και απόψε Τρίτη, 09 Ιουλίου, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, από τη Μονή μέχρι τη Μουτταγιάκα, για τη διεξαγωγή ολονύκτιων εργασιών. Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που αποτελείται από έξι λωρίδες κυκλοφορίας, από τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, μέχρι την είσοδο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, από τις 9.00 η ώρα το βράδυ της Τρίτης, μέχρι και τις 6.00 το πρωί αύριο Τετάρτη, 10 Ιουλίου, θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, από Μονή μέχρι Μουτταγιάκα, εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, για απόσταση τριών (3) χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες της αντίθετης κατεύθυνσης, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού θα διεξάγονται και στο τμήμα από τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, μέχρι τη συμβολή με τις λεωφόρους Αθαλάσσας και Λεμεσού, στην είσοδο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες άρχισαν χθες Δευτέρα, 08 Ιουλίου και θα συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, για αντικατάσταση στηθαίων στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου. Θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Επίθεση σε 64χρονο: Νέα σύλληψη 17χρονου - Ξετυλίγεται σιγά σιγά το μυστήριο της υπόθεσης

• Άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα διασωληνωμένος ο ένας

• Συγκλονιστικό βίντεο: Εγχειρισμένη 34χρονη με ανεύρυσμα εγκεφάλου ζει σε άθλιες συνθήκες χωρίς φαγητό στη Λεμεσό

• Αεροπορικά ταξίδια: Όσα αλλάζουν από την 1η Σεπτεμβρίου - Επηρεάζονται οι Κύπριοι επιβάτες;

• Δημόσια Νηπιαγωγεία: Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή παιδιών για φοίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες



Crash test για Φιντάν – Η ώρα της αλήθειας για τις Κυπρογενείς υποχρεώσεις της Άγκυρας

Crash test για Φιντάν – Η ώρα της αλήθειας για τις Κυπρογενείς υποχρεώσεις της Άγκυρας

Για πρώτη φορά, οι Υπουργοί Εξωτερικών  θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Τούρκο ομόλογό τους Χακάν Φιντάν τα θέματα που είναι σημαντικά για την ΕΕ στα οποία περιλαμβάνεται το Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top