Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18.30 της Δευτέρας 8 Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε οικία που βρίσκεται στον Μαζωτό.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και από έρευνες που διεξήχθησαν, διαπιστώθηκε ότι από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στη γυάλινη συρόμενη πόρτα της οικίας, στην οποία διέμενε τα τελευταία 4 χρόνια, άνδρας ηλικίας 54 ετών.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την οικία του 54χρονου φερόμενου «ηγέτη» της απάτης «πυραμίδας» Metamax στην Κύπρο.
Εξετάσεις στη σκηνή διενήργησαν πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις