Συγκεκριμένο το πλάνο της Κυβέρνησης για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας - «Πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις»

Συγκεκριμένο το πλάνο της Κυβέρνησης για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας - «Πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις»

Πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σε σχέση με το λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην εκδήλωση για το έργο «Larnaka Land of Tomorrow», και ερωτηθείς πού βρισκόμαστε σε σχέση με το λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «πολύ πρόσφατα είχα συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης, στην παρουσία και των αρμόδιων Υπουργών και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, μέχρι την ερχόμενη βδομάδα. Εργαζόμαστε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο θα ανακοινώσουμε προς όφελος της Λάρνακας.

Και απόψε βρίσκομαι εδώ με ιδιαίτερη χαρά, θεωρώ δεν υπάρχει ισχυρότερη ψήφος εμπιστοσύνης από το έργο, το οποίο θα ανακοινώσουμε σήμερα για τη Λάρνακα. Ένα έργο που όχι μόνο στηρίζει την ανάπτυξη, τις προοπτικές της πόλης - για μένα δεν είναι απλώς ένα έργο - αλλά προστατεύει την ίδια στιγμή - και είναι ιδιαίτερα σημαντικό λαμβάνοντας υπόψη την ίδια τη χρήση της γης εδώ - τη βιώσιμη ανάπτυξη. Είναι ακριβώς για αυτό τον λόγο που είμαι εδώ, να δείξω τη στήριξη της πολιτείας σε τέτοιου είδους έργα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE