ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί 44χρονος: Τον «τσάκωσαν» με έξι κιλά κάνναβης στο όχημα του - Δείτε φωτογραφίες

Στο κελί 44χρονος: Τον «τσάκωσαν» με έξι κιλά κάνναβης στο όχημα του - Δείτε φωτογραφίες

Ποινή φυλάκισης διάρκειας έξι χρόνων, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε άντρα ηλικίας 44 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών.

Η υπόθεση αφορά στην κατοχή με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, ποσότητας κάνναβης μεικτού βάρους έξι κιλών περίπου, η οποία εντοπίστηκε στην κατοχή του 44χρονου και κατασχέθηκε από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, τον περασμένο Μάρτιο, στη Λάρνακα.

Στις 22 Μαρτίου συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 7.00 το βράδυ, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο τον 44χρονο, ενώ αυτός διακινείτο με αυτοκίνητο, σε περιοχή της Λάρνακας. Συνοδηγός στο όχημα βρισκόταν 17χρονος. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα τους, ανευρέθηκαν στα πίσω καθίσματα, καθώς και στο πάτωμα πίσω από τη θέση του οδηγού, πέντε νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους έξι κιλών περίπου.

Δείτε φωτογραφίες:

Οι 44χρονος και 17χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών καταχωρήθηκε από την Αστυνομία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, για εκδίκαση. Η εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον του 17χρονου συνεχίζεται.

Την υπόθεση διερεύνησε η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• «Κυπριακό ώρα μηδέν» - Το δίλημμα που θέτει το ΑΚΕΛ για τη μορφή λύσης και οι νουθεσίες Κασουλίδη, ενόψει του δείπνου στη Νέα Υόρκη

• Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του ΥΠΕΞ ο άτυχος Μηνάς - Θλίψη του Υπουργείου για το θάνατο του

• Έμπλεξε 21χρονος: Μοίραζε και άναβε καπνογόνα σε αγώνα με καλυμμένο πρόσωπο

• Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

• Καιρός: Τι περιλαμβάνει το «μενού» μέχρι την Τετάρτη - Αναλυτικά η πρόγνωση

• «Εγκατάλειψη» σπιτιού: Πότε φεύγουν οι Κύπριοι από το πατρικό τους – Τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης



LIVE: Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ

LIVE: Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ

Το θάνατο του διοικητή της Χεζμπολάχ στο χωριό Kafr Kila του νότιου Λιβάνου, Χάντερ Αλί Ταουίλ σε αεροπορική επιδρομή ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, την στιγμή που εκδίδονται συνεχώς προειδοποιήσεις εκκένωσης για περιοχές του νότιου Λιβάνου. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top