Ζελένσκι: Υποσχέθηκε αντίποινα μετά το ρωσικό πλήγμα στην Ουκρανία με 29 νεκρούς

Ζελένσκι: Υποσχέθηκε αντίποινα μετά το ρωσικό πλήγμα στην Ουκρανία με 29 νεκρούς

Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποσχέθηκε σήμερα αντίποινα μετά την τελευταία ρωσική πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία η οποία προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 29 ανθρώπων και ζημιές σε νοσοκομείο παίδων του Κιέβου.

Η Ουκρανία θα ζητήσει συνάντηση στα Ηνωμένα Έθνη για την ασφάλεια της χώρας μετά την ρωσική επίθεση, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Στο μεταξύ η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε 30 από τους 38 ρωσικούς πύραυλους της σημερινής φονικής επίθεσης.

Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν πυραύλους κρουζ, αεροπορικούς βαλλιστικούς πυραύλους και κατευθυνόμενους πυραύλους σε μια συνδυασμένη επίθεση σε ουκρανικές πόλεις, ανακοίνωσε η Ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE