Σχεδόν υπό έλεγχο η φωτιά στο Φασούρι λένε οι Βρετανικές Βάσεις

Σχεδόν υπό έλεγχο η φωτιά στο Φασούρι λένε οι Βρετανικές Βάσεις

Στο στάδιο να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο Φασούρι Λεμεσού, καίοντας δέντρα και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, για την κατάσβεση της φωτιάς εργάζονται δύο πυροσβεστικά οχήματα των ΒΒ, δύο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δύο του Τμήματος Δασών, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα πτητικά μέσα.

Οι ΒΒ καλούν το κοινό να αποφεύγει τη χρήση των δρόμων της περιοχής, για διασφάλιση της εύρυθμης διακίνησης των πυροσβεστικών δυνάμεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE