ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έμπλεξε για τα καλά νεαρός αλλοδαπός – Οδηγούσε μεθυσμένος χωρίς άδεια και ασφάλεια στο Παραλίμνι

Έμπλεξε για τα καλά νεαρός αλλοδαπός – Οδηγούσε μεθυσμένος χωρίς άδεια και ασφάλεια στο Παραλίμνι

Στην σύλληψη αλλοδαπού άντρα από την Ινδία ηλικίας 27 ετών, ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης έχοντας στην αναλογία αλκοόλης στην αναπνοή 126 mg αντί για 9 mg, προέβησαν το πρωί της Δευτέρας, 8 Ιουλίου, μέλη του Αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 07:00 λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου, για τροχαία οδική πρόσκρουση σε μεταλλικό πάσσαλο φωτισμού στην περιοχή Παραλιμνίου.

Στο μέρος μετέβηκαν μέλη του τοπικού αστυνομικού σταθμού και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι σαλούν όχημα, προσέκρουσε σε μεταλλικό πάσσαλο φωτισμού και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Στο όχημα επέβαιναν τρία πρόσωπα Ινδικής καταγωγής και στην θέα της Αστυνομίας, ο οδηγός άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα ενώ μύριζε έντονα αλκοόλ.

Ο 27 χρόνος οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 126 mg αντί 9 mg και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Από έλεγχο των στοιχείων των άλλων δύο προσώπων που επέβαιναν το όχημα διαπιστώθηκε ότι αυτοί διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας και συνελήφθησαν, ενώ αναμένεται η έκδοση διαταγμάτων κράτησης και απέλασης τους.

Ο 27 χρόνος οδηγός διαπιστώθηκε επίσης ότι οδηγούσε με μαθητική άδεια οδηγού χωρίς να συνοδεύεται από προσοντούχο οδηγό, χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας και οδηγούσε ακινητοποιημένο όχημα από την 1/5/24. Να σημειωθεί ότι από την πρόσκρουση κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός διερευνά την υπόθεση.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• «Κυπριακό ώρα μηδέν» - Το δίλημμα που θέτει το ΑΚΕΛ για τη μορφή λύσης και οι νουθεσίες Κασουλίδη, ενόψει του δείπνου στη Νέα Υόρκη

• Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από τροχαίο ο Μηνάς Χατζημιχαήλ

• Έμπλεξε 21χρονος: Μοίραζε και άναβε καπνογόνα σε αγώνα με καλυμμένο πρόσωπο

• Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

• Καιρός: Τι περιλαμβάνει το «μενού» μέχρι την Τετάρτη - Αναλυτικά η πρόγνωση

• «Εγκατάλειψη» σπιτιού: Πότε φεύγουν οι Κύπριοι από το πατρικό τους – Τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης



Live: Το Ισραήλ χτύπησε τη νότια Βηρυτό, ιρανικές βάσεις στη Συρία και τζαμί στη Γάζα

Live: Το Ισραήλ χτύπησε τη νότια Βηρυτό, ιρανικές βάσεις στη Συρία και τζαμί στη Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίστηκε ότι στόχευε αποθήκες όπλων της Χεζμπολάχ, αφού πραγματοποίησε περισσότερα από 30 πλήγματα στα νότια προάστια της Βηρυτού, σε αυτό που τα λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης περιέγραψαν ως «την πιο βίαιη νύχτα» επιθέσεων. Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχουν επιβεβαιωθεί ως νεκροί μετά τον βομβαρδισμό τζαμιού και σχολείου, όπου φιλοξενούνται εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι, από ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη σε χωριστά πλήγματα στο κέντρο της Γάζας. Συνεχής ενημέρωση πιο κάτω 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top