Ελλάδα: Νεκρός ανασύρθηκε 54χρονος από την παραλία του Πλαταμώνα

Ελλάδα: Νεκρός ανασύρθηκε 54χρονος από την παραλία του Πλαταμώνα

Ένας 54χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, χθες το απόγευμα, από την παραλία του Πλαταμώνα, στην Πιερία.

Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της περιοχής. Στον άνδρα αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Δ' Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του 54χρονου.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE