Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 22χρονος οδηγός - Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 22χρονος οδηγός - Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Τη ζωή του έχασε, σήμερα, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα ένας 22χρονος άνδρας στον Βάμμο Αποκορώνου στα Χανιά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που ερευνούν οι Αρχές, προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και βρήκε τραγικό θάνατο.

Στο σημείο της τραγωδίας μετέβησαν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ, όμως δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον νεαρό οδηγό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο ΙΧ αυτοκίνητο δεν επέβαιναν άλλα άτομα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

Την ετοιμότητα της Λευκωσίας να υλοποιήσει αριθμό δράσεων σε σχέση με την Ουκρανία κατά την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ θα παρουσιάσει ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Κίεβο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE