Καίει καρδιές ο νέος hot άντρακλας που προστατεύει την Μενεγάκη! Δείτε κι εσείς ποιος είναι (ΦΩΤΟ)

Καίει καρδιές ο νέος hot άντρακλας που προστατεύει την Μενεγάκη! Δείτε κι εσείς ποιος είναι (ΦΩΤΟ)

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τη Δευτέρα την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της μέσα από την τηλεόραση του Alpha, φέρνοντας πια νέα δεδομένα στη μεσημεριανή ζώνη, μια και πέρασε σε τηλεθέαση την Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή της Namaste στο Epsilon.

Η παρουσιάστρια έχει συνηθίσει καθημερινά να την ακολουθεί ο φωτογραφικός φακός, που την απαθανατίζει τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στη δημόσια. Εκτός όμως από αυτόν υπάρχει και ένας νεαρός άνδρας που δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια του.

Αυτός, σύμφωνα με το Spirto, είναι ο νέος φύλακας–άγγελός της, οδηγός και σωματοφύλακας τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της, φροντίζοντας ώστε να κάνουν κάθε βήμα τους με την απαραίτητη ασφάλεια.

Έτσι λοιπόν ο Μάκης Παντζόπουλος μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να νιώθει ασφαλής για τη γυναίκα της ζωής του.

Δείτε τη φωτογραφία της παρουσιάστριας με τον σωματοφύλακά της, ο οποίος έγινε κιόλας θέμα συζήτησης στα media, ως ο νέος hot άντρακλας της showbiz.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE